< Terug

Smulti Active

10kg

€13,95
10kg

DIE020-301028

Smulti Active – volledig diervoeder voor honden
Smulti Active is niet alleen volledig maar ook lekker, gezond en licht verteerbaar. De uitgebalanceerde samenstelling van Smulti Active bevat voor uw hond alle noodzakelijke voedingsstoffen en bouwstoffen en draagt bij aan een optimale conditie.

Smulti Active is het ideale product voor actieve volwassen honden van alle rassen met een verhoogde energiebehoefte. Sport- en gebruikshonden (zoals agility, ring en jachthonden) en zogende teven vinden de benodigde afwisseling en energie in Smulti Active.


Smulti dierenvoeding is exclusief te koop bij Van Cranenbroek. Voor advies over dierenvoeding of andere dierenbenodigdheden bent u van harte welkom in een van onze filialen.

Lekker
Gezond
Licht verteerbaar

Samenstelling:
Granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, groenten, mineralen.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit 24.5%, Ruw vet 11.5%, Ruwe celstof 2.5 %, Ruwe as 7.0%, Calcium 1.5%, Fosfor 1.0%.

Toevoegingsmiddelen:
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A (Retinylacetaat) 18 000 IE, Vitamine D3 (Cholecalciferol) 1 800 IE, Vitamine E (All-rac alfa-tocoferylacetaat) 65 IE, Koper (Koper(II)sulfaat pentahydraat) 5.0 mg, Zink (Zinksulfaat-monohydraat) 65 mg, IJzer (IJzer(II) sulfaat-monohydraat) 50 mg, Mangaan (Mangaan(II)oxide) 35 mg, Jodium (Calciumjodaat, watervrij) 1.5 mg, Selenium (Natriumseleniet) 0.1 mg.

Bevat antioxidanten.

Voedingsadvies:
Het voedingsadvies is gebaseerd op een normale energiebehoefte van uw hond. De lichaamsconditie van uw hond is de leidraad voor de actuele voergift. Indien nodig kunt u meer of minder voer geven om uw hond in optimale conditie te houden. Geadviseerd wordt de dagportie over twee maaltijden te verdelen. Zorg ervoor dat er steeds voldoende vers drinkwater beschikbaar is.

Smulti Active koel, droog en indien mogelijk donker bewaren.


Anderen bekeken ook

Smulti kattensnack Anti-haarbal
50g
€0,65

Bekijk product

Smulti Premium Prestatiebrok
20kg
€11,50

Bekijk product