< Terug

Smulti Premium Sterilized

2kg

€6,45
5,25

Actieprijzen geldig t/m 30-03-2024

2kg

DIE090-301158

Volledig diervoeder voor volwassen katten.

Smulti Premium Sterilized – lekker en knapperig
Na sterilisatie of castratie kan het een ware uitdaging zijn om de conditie van jouw kat op peil te houden. Ze hebben meer risico op overgewicht, omdat hun energiebehoefte daalt terwijl hun eetlust sterker toeneemt. Doordat ze minder bewegen en drinken, hebben ze ook meer kans op het ontwikkelen van gezondheidsproblemen, zoals overgewicht en blaasstenen.

Om deze problemen voor te blijven is het belangrijk om een speciale voeding met minder calorieën te geven. De krokante brokjes van Smulti PREMIUM Sterilized helpen jouw kat om zijn/haar gewicht in balans te houden. Deze voeding heeft een verlaagd vetgehalte en bevat extra plantaardige vezels voor een sneller verzadigd gevoel, het verlagen van het risico op haarbalvorming en de vorming van tandplak. Daarnaast is de pH urine verzuurt om de kans op struvietsteenvorming te helpen voorkomen. Dankzij inzet van yucca schidigera wordt de geur van de ontlasting vermindert.


Smulti dierenvoeding is exclusief te koop bij Van Cranenbroek. Voor advies over dierenvoeding of andere dierenbenodigdheden bent u van harte welkom in een van onze filialen.

Lekker
Gezond
Licht verteerbaar

Samenstelling:
Gedroogd gevogelte (19%), dierlijk eiwitextract (16%), rijst, erwten, gerst, gevogeltevet, lignocellulose (5%), maïs, maïsgluten, zalmolie, lijnzaad, gedroogde zalm, eipoeder, biergist, inuline (bron van FOS) (0,3%), cranberries, yucca schidigera (0,02%).

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit 36.0%, Ruw vet 12.0%, Ruwe celstof 5.0%, Ruwe as 4.3%, Calcium 0.9%, Fosfor 0.7%, Magnesium 0.09%.

Toevoegingsmiddelen:
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A (Retinylacetaat) 18 000 IE, Vitamine D3 (Cholecalciferol) 1 800 IE, Vitamine E (all-rac-alfa-tocoferylacetaat) 600 IE, Koper (Koper(II)sulfaat pentahydraat) 5.0 mg, Zink (Zinksulfaat-monohydraat) 65 mg, IJzer (IJzer(II) sulfaat-monohydraat) 75 mg, Mangaan (Mangaan(II)oxide) 30 mg, Jodium (Calciumjodaat, watervrij) 1.5 mg, Selenium (Natriumseleniet) 0.1 mg, Taurine 2 000 mg, DL-methionine 2 500 mg, L-carnitine 300 mg. Zoötechnische toevoegingsmiddelen: Ammoniumchloride 3 000 mg.

Bevat antioxidanten.

Voedingsadvies:
Het voedingsadvies is gebaseerd op een normale energiebehoefte van uw kat. De lichaamsconditie van uw kat is de leidraad voor de actuele voergift. Indien nodig kunt u meer of minder voer geven om uw kat in optimale conditie te houden. Geadviseerd wordt de dagportie over twee maaltijden te verdelen. Zorg ervoor dat er steeds voldoende vers drinkwater beschikbaar is.

Smulti Premium Sterilized koel, droog en indien mogelijk donker bewaren.


Anderen bekeken ook

Smulti Koi 3-kleur
3mm - 5L
8,95

Bekijk product